Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ratchet & Clank: Nexus komt uit in november

UPDATE: Release iets uitgesteld, krijg Quest For Booty er gratis bij.

UPDATE: Ratchet & Clank: Nexus komt een week later uit dan oorspronkelijk gepland. Insomniac Games verschuift de releasedatum van 13 november naar 22 november.

Om te compenseren voor het uitstel maakt de ontwikkelaar Ratchet & Clank: Quest for Booty gratis beschikbaar bij Nexus.

De volledige game is te downloaden via een 'Disc Benefits'-optie, die aan het hoofdmenu van de PlayStation 3 wordt toegevoegd zodra Nexus in de spelcomputer zit. De optie verschijnt ook wanneer je de downloadbare versie hebt gekocht.

ORIGINEEL:Ratchet & Clank: Nexus (voorheen into the Nexus) lanceert 13 november zowel in de PlayStation Store, als op een schijfje in de winkels. Dat maakt ontwikkelaar Insomniac Games bekend.

Volgens de studio is Nexus een kleinere game dan de meeste Ratchet-games, vandaar de budgetprijs van €29,99. Het verhaal is een epiloog op de reeks Future-games (Tools of Destruction, Quest For Booty en A Crack in Time) en luidt daarmee het einde in van Ratchet & Clank-titels voor de PlayStation 3.

Insomniac heeft zich de afgelopen jaren voornamelijk toegelegd op de platformserie, maar is deze generatie ook verantwoordelijk geweest voor de Resistance-games en het niet bijzonder positief ontvangen Fuse.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties