Skip to main content

Ratchet and Clank: Life of Pie animatiefilm uitgebracht in Canada

Ondertussen gelekt op YouTube.

De geanimeerde kortfilm Ratchet and Clank: Life of Pie is recent zonder enige vorm van aankondiging of promotie uitgebracht op de Canadese streamingdienst Crave. Dat maakt producent Mainframe Studios bekend via Twitter.

In Ratchet and Clank: Life of Pie probeert Dr Nefarious het universum te veroveren met zijn nieuwe uitvinding, de Portalizer. Omdat het verhaal van deze kortfilm sterk aanleunt bij dat van Ratchet and Clank: Rift Apart, vermoedden enkele fans dat deze film iets te maken heeft met de game. PlayStation ontkent dat echter en laat weten dat de show niet gerelateerd is aan Rift Apart.

Hoewel de show eerst uitsluitend op het Canadese Crave te bekijken was, is deze ondertussen ook al gelekt op soortgelijke platformen zoals YouTube. Het is overigens niet de eerste keer dat Mainframe Studios een Ratchet and Clank-gerelateerde film maakt. In 2016 maakte het bedrijf immers ook de film die gebaseerd is op de allereerste game uit de reeks.

Dat is niet het enige Ratchet and Clank-nieuws dat deze week aan het licht kwam. Via de PlayStation Blog kondigde ontwikkelaar Insomniac Games de Ratchet and Clank: Rift Apart releasedatum aan.

Read this next