Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rare deelt details van geannuleerde Conker game

Gettin' Medieval.

Ontwikkelaar Rare ontwikkelde tot 2005 een nieuwe Conker-game. Conker: Gettin' Medieval was een Xbox-game en bedoeld als de opvolger van Conker: Live & Reloaded. Dat bevestigt de ontwikkelaar in een YouTube-video.

In Gettin' Medieval vecht je met de slecht gemanierde eekhoorn Conker tegen zijn vriendjes in een coöperatieve team-based shooter. De bekende personages uit het Conker-universum zijn opnieuw vormgegeven en de game speelt zich in de middeleeuwen af.

Volgens designer Chris Seavor was Gettin' Medieval vooral bedoeld als een online multiplayergame. "Dat was de beste mogelijkheid om iets nieuws en interessants te doen. Ik wou een game maken die leuk was om online samen met je vrienden te spelen," aldus Seavor.

Onlangs kwam de verzamelbundel van Rare voor de Xbox One uit. Hier lees je de Rare Replay review van Kenneth.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Gijs Elings

Redacteur

Bedrijfskundige in opleiding. Liefhebber van indie muziek en sportfanaat. Als het op games aankomt zijn RPG's en verhalende shooters helemaal mijn ding.

Reacties