Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rambo komt waarschijnlijk naar Warzone

Dat wordt een bloedbad.

Enkele mysterieuze tweets op de officiële Call of Duty-twitteraccount doen vermoeden dat filmpersonage Rambo binnenkort naar Warzone komt. Een officiële bevestiging is er nog niet, maar de tweets laten weinig aan de verbeelding over.

Eerder vandaag verspreidde het kanaal de stats van 'SURVIVORJOHN#1009062'. Die zou vijf matches hebben gespeeld - een verwijzing naar de vijf Rambo-films - en een oneindig hoge K/D-ratio hebben. Enkele uren reageerde de account ook op een andere tweet waarin sprake was van Rambo.

Hoe en wanneer het personage naar de game komt, is nog onduidelijk. In elk geval gaat Warzone op deze manier nog meer de concurrentie aan met Fortnite, dat al veel langer tal van bekende figuren als speelbare personages introduceert. De afgelopen maanden kwamen onder andere Aloy uit Horizon Zero Dawn en Ripley en de Xenomorph uit Alien naar Fortnite.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties