Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rainbow Six: Siege uitgesteld tot einde van het jaar

Hold your fire!

De release van Tom Clancy's Rainbow Six: Siege is uitgesteld. Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de tactische shooter niet op 13 oktober, maar nu wereldwijd op 1 december wordt gelanceerd.

De afgelopen maanden is de game veelvuldig in de studio getest, maar ook tijdens de gesloten alpha en hands-on demo's op de E3 2015 en Gamescom 2015 aan de tand gevoeld. Aan de hand van die feedback wilt Ubisoft daarom nog de nodige aanpassingen doorvoeren.

Zo wordt de coöperatieve ervaring in alle modi, de balans van wapens en gadgets, en de navigatie van zowel het menu als de interface onder handen genomen. Deze aanpassingen hebben echter wat tijd nodig, maar het team laat weten dat met het oog op de kwaliteit het uiteindelijk de juiste beslissing is.

De vertraging heeft verder geen invloed op de Rainbow Six: Siege bèta. Deze start op 24 september en is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bruce's bevindingen van de Rainbow Six: Siege alpha lees je alvast hier.


Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties