Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rainbow Six Siege tijdelijk gratis te spelen

Knalfuif.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is vanaf vandaag tot aanstaande maandag 19 november gratis te spelen, zo maakt Ubisoft bekend. Dit geldt zowel op de pc als op de PlayStation 4 en Xbox One. Bij deze consoles heb je wel een PlayStation Plus- of Xbox Live Gold-lidmaatschap nodig.

De starttijden van de gratis periode verschillen per platform. Op de Xbox One is Rainbow Six Siege nu al zonder betaling te spelen. Op de PlayStation 4 geldt het vandaag vanaf 14:00 uur, en de pc-versie volgt daarna tevens vandaag, maar dan om 18:00 uur.

Tot aan 30 november de game ook met 70 procent korting te koop. Dit geldt voor de Standard, Advanced, Gold en Complete Editions. Voortgang die je tijdens dit weekend maakt, blijft behouden als je tot aankoop overgaat en daarna verder speelt.

Onlangs lanceerde er nog een update voor Rainbow Six Siege met daarin een nieuwe map en extra operators: Operation Grim Sky. Er wordt nu gewerkt aan een opvolger daarvan, onder de naam Operation Wind Bastion.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties