Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rainbow Six Siege - Operation Steel Wave onthuld

Explosieve belegering.

De kogel is door de kerk, want Ubisoft onthult Operation Steel Wave voor Rainbow Six Siege.

Operation Steel Wave voegt allereerst een grondige renovatie van de House-map toe aan de game. Die map krijgt daardoor extra kamers en een balkon. Daarnaast zijn alle gewone ingangen afgesloten en moeten spelers via de garage het pand betreden. Verder kreeg de Operator Amaru ook een grondige balance tweak.

Ook onthult Ubisoft de personages Ace en Melusi met bijbehorende gameplaybeelden. Daarin wordt Ace beschreven als een aanvaller die via een SELMA-gadget muren en luiken kan opblazen. Melusi daarentegen is in het bezit van drie Banshee Sonic-gadgets die vijanden vertragen en lawaai maken wanneer er vijanden voorbijkomen.

Operation Steel Wave lanceert binnen enkele weken voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Meer informatie over de nieuwe operatie vind je in de bijbehorende gameplaytrailer. Eerder deze maand ging Ubisoft nog de historische toer op met het Rainbow Six Siege Grand Larceny evenement.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Rainbow Six: Siege

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties