Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rainbow Six Siege - Operation Steel Wave nu beschikbaar

Stalen golf komt aan land.

Via een trailer laat Ubisoft weten dat Operation Steel Wave voor Rainbow Six Siege nu beschikbaar is voor pc, Playstation 4 en Xbox One.

Operation Steel Wave voegt de aanvallende operator Ace, de verdedigende operator Melusi, het secundaire gadget: Proximity Alarm en de gerenoveerde House-map aan de game toe. Beide operators zijn nu al beschikbaar voor Year 2 Pass-eigenaars. Alle andere spelers krijgen vanaf 23 juni de kans om beide operators te kopen met R6 credits of Renown currency.

Daarnaast voegt de nieuwe update de Echo Elite set toe, is het personage Amaru herwerkt en is er een nieuw Matchmaking Rating system of MMR dat misbruik omtrent het wisselen van regio's moet voorkomen.

Ten slotte krijgen we op 29 juni ook nog de Tour De Force-Battle Pass. De premium tiers van die Passkun je kopen voor 1200 R6 credits.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties