Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rainbow Six Siege - Operation Burnt Horizon officieel onthuld

Year 4 Season 1 gaat Down Under.

Ubisoft heeft het nieuwste seizoen van Rainbow Six Siege onthuld. Year 4 Season 1 gaat onder de naam Operation Burnt Horizon en heeft een Australisch thema.

Het nieuwe seizoen heeft zoals gebruikelijk twee nieuwe Operators. Gridlock is een attacker die Trax Stingers als een cluster van spikes op de grond gooit. Defender Mozzie gebruikt zijn gadget Pest Launcher om vijandelijke drones te hacken en over te nemen.

Daarnaast krijgt Rainbow Six Siege een nieuwe map. Outback is een middelgrote map met als setting een verlaten garage, motel en restaurant langs een Australische snelweg.

Bekijk op YouTube

Verder is er een Newcomer playlist waar nieuwe spelers de basis onder de knie kunnen krijgen voordat ze aan Casual of Ranked beginnen. Ook zijn er nieuwe skins, Operators balances, bug fixes en kleine aanpassingen in de gameplay.

Operation Burnt Horizon volgt Operation Wind Bastion op en alle nieuwe content is hoogstwaarschijnlijk vanaf maart 5 maart 2019 verkrijgbaar. De nieuwe Operators zijn op testservers van de pc-versie al speelbaar.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Video Game

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.
Reacties