Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rainbow Six Siege krijgt Operation Void Edge update

Holografische vernielingswerken.

Rainbow Six Siege krijgt binnenkort een nieuwe operatie. Die draagt de naam Void Edge en bevat een nieuwe attacker, defender en een grondige vernieuwing van de Oregon-map. Er is nog geen concrete releasedatum voor de update.

De onthulling van Operation Void Edge vond plaats tijdens het Six Invitational 2020 toernooi in Montreal, Canada. Daar liet Ubisoft weten dat de Nederlandse Iana, de Jordaniër Oryx en de verbeteringen aan de Oregon-map binnenkort worden toegevoegd.

Wie als Iana speelt, kan onder andere een hologram gebruiken. Dat hologram richt geen schade bij tegenstanders aan, maar helpt je wel om de omgeving te verkennen. Zo leg je vallen bloot of dwing je andere spelers om bijvoorbeeld vroegtijdig hun C4 te gebruiken. De Jordaniër Oryx stormt daarentegen letterlijk door bepaalde muren en beukt tegenstanders met schilden achteruit. Naast het vernielen van bepaalde muren schiet hij ook luiken in het plafond stuk om er vervolgens doorheen te klimmen.

Bekijk op YouTube

De renovatiewerken aan de Oregon-map maken de locatie visueel aantrekkelijker en groter. Zo krijgt de map meer gangen die bijvoorbeeld de keuken met de grote toren verbinden. Verder bevat de locatie grotere kamers en zelfs een gloednieuwe verdieping.

Ben je intussen wat uitgekeken op Rainbow Six Siege? Geen probleem, Ubisoft brengt het komende jaar maar liefst vijf nieuwe games uit.

Artikel geschreven door Glenn Nouws.

Read this next