Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rainbow Six Siege krijgt nieuwe operators en map

Operation Red Crow update

Tom Clancy's Rainbow Six Siege krijgt zijn vierde gratis update, Operation Red Crow genaamd. Deze komt op 17 november uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Deze bevat twee nieuwe Operators, een nieuwe map en nieuwe gameplay-toevoegingen.

Hibana is een Operator met sterke leidinggevende kwaliteiten. Ze is uitgerust met de Supernova en een Type-89, waarmee ze zich snel kan verplaatsen. Echo is meer tactisch, en koppelt zijn Supernova met een MP5DS4. Hij is het sterkst op korte afstanden.

De nieuwe map heet Skyscraper, en speelt zich af in een wolkenkrabber in Japan. Deze is overgenomen door Yakuza, en het is aan de Operators om het gebouw uit handen te nemen.

Season Pass houders hebben reeds toegang tot de Operators. Vanaf de lancering van de update kunnen alle andere spelers hen ontgrendelen met in-game munteenheden.

Tijdens de livestream op Twitch van de Rainbow Six Pro Season wordt er een demonstratie gegeven van de nieuwe DLC. Dat wordt uitgezonden op 13 november om 17:45 uur. Bovendien is de game dit weekend gratis te spelen op pc en PlayStation 4.

Afgelopen zomer zijn er 3800 valsspelers verbannen van Rainbow Six Siege.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Rainbow Six: Siege

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties