Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rainbow Six Siege komt naar Game Pass

Belegering start op 22 oktober.

Rainbow Six Siege komt op 22 oktober naar Game Pass voor console en via cloud gaming naar Android. Dat maakte Microsoft bekend via een blogbericht op Xbox Wire.

Als je besluit om Rainbow Six Siege te downloaden via Game Pass, dan krijg je 10% korting op alle in-game voorwerpen. Dat is inclusief de Year 5 Pass die onder andere zorgt voor nieuwe operators, extra cosmetische voorwerpen en verschillende voorwerpen die je account een boost geven.

De toevoeging van Rainbow Six Siege aan Game Pass werd afgelopen weekend al geteaset via het twitterkanaal van Xbox Game Pass.

Bovendien krijgt Rainbow Six Siege op de next-gen consoles een gratis upgrade voor ondersteuning voor 4K met 120fps. Of de game tot dan op Game Pass beschikbaar blijft, is niet bekendgemaakt.

Rainbow Six Siege is niet de enige game die in oktober aan de Game Pass-bibliotheek wordt toegevoegd. Microsoft maakte eerder alle Game Pass games van oktober bekend.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties