Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rainbow Six Extraction en Riders Republic releases uitgesteld

Regenboog rijdt naar volgende halte.

De releases van Rainbow Six Extraction en Riders Republic worden uitgesteld. Dat onthult Ubisoft via twee tweets.

Ubisoft stelt Rainbow Six Extraction uit van 16 september 2021 naar januari 2022 om van deze game een "meeslepende, coöperatieve en spannende ervaring te maken". Ubisoft ambieert namelijk om "een volwaardige AAA-ervaring af te leveren die de manier van denken over en het spelen van coöperatieve games zal veranderen."

De release van Riders Republic wordt dan weer uitgesteld naar 28 oktober 2021 omdat de ontwikkelaar meer tijd nodig heeft om de game-ervaring te finetunen en meer feedback te verzamelen van spelers die aan de slag gaan met de aankomende bèta-fase van de game. Wanneer die testfase precies van start gaat en wat die inhoudt, onthult Ubisoft binnenkort.

Wie graag meer te weten wil komen over beide games checkt best eens de voorbije Ubisoft Forward 2021-livestream.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties