Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rainbow 6: Patriots nog steeds in ontwikkeling

Is mogelijk niet meer dezelfde game van een paar jaar terug.

Alain Corre, creative director bij Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots, heeft tijdens een interview op Gamescom verteld dat er nog steeds aan de shooter gewerkt wordt.

Veel werd er na de aanvankelijk onthulling in december 2011 niet meer getoond van de game. De geruchten staken dus al snel de kop dat de opvolger van Vegas 2 in alle stilte geannuleerd was door Ubisoft. Zo werden enkele belangrijke teamleden begin voor jaar ontslagen en werden alle pre-orders bij Gamestop en andere winkelketens geannuleerd.

Corre houdt echter vol dat Rainbow Six een belangrijke franchise is voor Ubisoft. Ze willen echter pas met beelden uit de kast komen wanneer ze voelen dat ze daar zelf volledig klaar voor zijn. Wanneer hem echter wordt gevraagd of de game er inhoudelijk nog steeds hetzelfde uitziet als twee jaar geleden, antwoordt de man ontwijkend. Hij vertelt dat hij en zijn team vooral een verhaal willen brengen dat je gedurende de hele rit vastgrijpt en je pas loslaat wanneer de credits over je scherm rollen.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties