Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Quick-scoping verleden tijd in Call of Duty: Ghosts

UPDATE: de nieuwste singleplayer trailer vind je hier.

UPDATE: Uitgever Activision heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de singleplayercampagne. In onderstaande video krijg je alvast een voorproefje op de te leveren strijd en de nieuwe setting.

ORIGINEEL: De quick-scoping techniek waarbij spelers vanop korte afstand hun sniper gebruiken om makkelijk en snel andere spelers neer te leggen, bestaat niet langer in Call of Duty: Ghosts. Executive producer bij Infinity Ward, Mark Rubin, deelt het nieuws mee via Twitter.

Of quick-scoping helemaal onmogelijk zal zijn, kan Rubin niet garanderen. Elke bekende techniek die in de vorige Call of Duty spellen werd toegepast, is echter verwijderd uit Ghosts.

Toch wil dit niet zeggen dat iedereen de sniper moet neerleggen. Zo delen de langeafstandswapens extra schade toe en werden maps zo ontwikkeld dat ze speelbaar zijn voor alle soorten loodspuwers, inclusief snipers.

Call of Duty: Ghosts verschijnt op 5 november voor Xbox 360, PlayStation 3, PC en Wii U. De Xbox One en PlayStation 4 krijgen de shooter als launchtitel.

Call of Duty: Ghosts eindelijk in huis gehaald en je wil alle achttien Rork Files vinden? Bekijk dan zeker onze Call of Duty Ghosts walkthrough, want vind je alle locaties en veel meer!

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties