Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Quantic Dream stelt Star Wars: Eclipse voor

Speelt zich af in de High Republic-tijdperk.

Ontwikkelaar Quantic Dream heeft zijn volgende game voorgesteld. De studio werkt momenteel aan Star Wars: Eclipse. Die game speelt zich af in het High Republic-tijdperk, ongeveer 200 jaar voor de films. De ontwikkeling gebeurt in samenwerking met Lucasfilm Games.

De game zit nog in een vroege ontwikkelingsfase, er zijn dus ook nog geen gameplaybeelden beschikbaar. Quantic Dream vermeldt enkel dat 'Star Wars: Eclipse een action-adventure game is waar je het lot van meerdere speelbare personages bepaalt'.

Cover image for YouTube videoStar Wars Eclipse – Official Cinematic Reveal Trailer

Vermoedelijk mag je je dus verwachten aan een verhaalgedreven game waarin je constant hartverscheurende keuzes moet maken, vergelijkbaar met eerdere games van Quantic Dream zoals Heavy Rain en Detroit: Become Human. Carls mening over die laatste game lees je in zijn Detroit: Become Human review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Star Wars Eclipse

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties