Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Quantic Dream: "Star Wars: Eclipse bevat belangrijke elementen uit voorgaande Quantic Dream games"

Houdt de fundamentele droom in leven.

In een interview met IGN Japan onthult Quantic Dream-CEO Guillaume de Fondaumière dat Star Wars: Eclipse belangrijke elementen uit voorgaande Quantic Dream-games bevat, maar dat er ook nieuwe elementen in de game zitten.

De Fondaumière verkondigt dat "Quantic Dream met elke titel probeert te innoveren", maar dat zijn games ook gemeenschappelijke elementen bevatten. Dat zijn volgens de Fondaumière een sterk verhaal en interessante en meerdere speelbare personages.

Om die reden zullen de gemaakte beslissingen en gedane acties opnieuw een impact hebben op het verdere verloop van het verhaal.

Aangezien Star Wars: Eclipse een action-adventure-titel wordt, is de formule dankzij de actie-elementen toch net iets anders in deze game. Welke elementen dat precies zijn, onthult hij een andere keer.

Quantic Dream stelde Star Wars: Eclipse in september 2021 voor. Ben je benieuwd naar de vorige game van Quantic Dream, klik dan zeker eens door naar de Detroit: Become Human review van Carl.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Star Wars Eclipse

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties