Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Quake krijgt gratis next-gen upgrade voor PS5 en Xbox Series X/S

120 FPS en 4K.

De gratis next-gen upgrade voor Quake is nu beschikbaar op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Dat meldt ontwikkelaar id Software via de website van Bethesda.

Dankzij de upgrade speel je de Quake remaster op PlayStation 5 en Xbox Series X/S aan 120 FPS en in een 4K-resolutie. Daarnaast ondersteunt de game nu Play Anywhere op de Xbox Series X en krijgt de PlayStation 5-versie ondersteuning voor de DualSense Adaptive Triggers en geïntegreerde speakers.

Spelers kunnen de game uitsluitend upgraden van de PlayStation 4 naar PlayStation 5 of van de Xbox One naar Xbox Series X/S. Spelers die de game upgraden naar de PlayStation 5 doen dat via de Game Hub of de PlayStation Store. De Xbox-upgrade gebeurt via Smart Delivery.

Xbox Series X/S-gebruikers krijgen daardoor ook de kans om hun gemaakte progressie mee te nemen. PlayStation 4-gebruikers moeten na de next-gen upgrade herbeginnen op de PlayStation 5. Momenteel is het ook niet mogelijk om de Quake 64 add-on te downloaden op de PlayStation 5.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Quake (2021)

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties