Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Quake Champions vanaf nu free-to-play

Gratis, maar niet goedkoop.

Ontwikkelaar id Software laat tijdens QuakeCon 2018 weten dat Quake Champions vanaf nu free-to-play is. Voorheen had je alleen toegang indien je was uitgenodigd of wanneer je het Champions Pack had aangeschaft. De ontwikkelaar benadrukt wel dat de game Early Access nog niet verlaat.

Alle maps en modi zijn vanaf nu gratis te spelen. Free-to-play spelers hebben toegang tot de Champions Ranger en Scalebearer. Tijdens het spelen verdien je Favor, waarmee je andere Champions kunt huren. Je kunt ook nieuwe Champions met Platinum kopen, een in-game munteenheid waar je echt geld voor betaalt.

Bekijk op YouTube

Iedere week wordt er tijdelijk een nieuwe gratis Champion gerouleerd. Het Champions Pack blijft ook beschikbaar en geeft toegang tot alle huidige en toekomstige Champions. Onlangs is de Quake Champions Death Knight geïntroduceerd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Quake Champions

PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.
Reacties