Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Quake Champions introduceert Keel als nieuwe champion

Evenals leaderboards en nieuwe map.

Quake Champions krijgt deze week een nieuwe update die onder andere een nieuwe champion, een nieuwe map en ranked play toevoegt.

De nieuwe champion heet Keel. Als actieve vaardigheid schiet Keel een sliert granaten af. De cooldown voor de vaardigheid reduceer je door munitie op te pikken. Wie de Quake Champions Pack bezit, krijgt Keel gratis. Het personage is ook los te koop.

De update introduceert eveneens een nieuwe Duel-map genaamd Vale of Pnath. Ook krijgt Quake Champions ranked play en online leaderboards.

Ten slotte krijgt de game deze maand een speciaal kerstevenement. Tijdens dat evenement verdien je feestelijke shaders voor je champions en wapens. Ook komt er een aangepaste versie van enkele maps.

Eerder dit jaar kreeg Quake Champions al een Capture the Flag-modus. Op de site lees je alle Quake Champions info.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties