Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Quake Champions Duel modus krijgt nieuwe maps

Inclusief de terugkeer van een klassieker.

De Quake Champions Duel-modus krijgt nieuwe maps, zo bevestigt id Software-topman Tim Willits tijdens een Quake Champions Twitch stream. Daarmee reageert hij op de kritiek dat de huidige maps te groot zijn.

"De huidige maps zijn aangepast voor de Duel-modus, maar kunnen inderdaad te groot aanvoelen. We testen momenteel nieuwe maps die specifiek voor Duel zijn ontworpen. De nieuwe maps gaan later aan de bèta toegevoegd worden," aldus Willits.

Daarnaast hint hij naar de terugkeer van een klassieke Duel-map. Het is niet bekend naar welke map Willits verwijst of uit welke versie van Quake de map komt. De map krijgt wel dezelfde behandeling als de huidige remake van The Camping Grounds.

Onze Quake Champions preview lees je op de site. Wil je meer over de game weten? Lees dan ons handig overzicht van alle Quake Champions info.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties