Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pyre release officieel onthuld

In vuur en vlam.

Ontwikkelaar Supergiant Games maakt de releasedatum van Pyre bekend. De game lanceert op 25 juli op de pc en de PlayStation 4.

Pyre is een strategiegame waarin je een groep verstoten nomaden bestuurt. Je voert in de game verschillende rituelen uit om terug te mogen keren naar de bewoonde wereld. Je bepaalt tevens welke route de nomaden tijdens hun reis nemen.

Pyre heeft een singleplayer campaign, maar beschikt tevens over een lokale competitieve modus waarin twee spelers het tegen elkaar opnemen. Je kunt in deze modus ook tegen een AI spelen.

Pyre is vorig jaar officieel aangekondigd. Ontwikkelaar Supergiant Games maakte in het verleden onder andere Bastion en Transistor. De studio wordt geleid door ex-GameSpot-medewerker Greg Kasavin.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties