Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Puppeteer komt 11 september naar EU

Nieuwe trailer en meer gameplay informatie.

Puppeteer is vanaf 11 september 2013 in Europese winkels en de Europese PlayStation Store te koop. Het PlayStation 3-spel kost €39,99. Noord-Amerika krijgt het spel een dag eerder en voor een prijs van $39,99.

Op de Europese PS Blog staan enkele nieuwe details over het spel. Je speelt Kutaro en jouw schedel is gestolen door de kwaadaardige Moon Bear King. Het uiteindelijke doel van het spel is om deze beer te verslaan en je hoofd terug te winnen. Tijdens het spel kom je verschillende hoofden tegen die je in de tussentijd opzet - elk hoofd heeft zijn eigen krachten of geeft toegang tot extra levels.

Bovendien bevat het spel de hoofden van de vier legendarische Moon Heroes. Deze helden beschermden de Moon Princess. Hoewel de Moon Bear King en zijn 12 generalen de vier helden versloegen en de prinses opsloten, kan Kutaro de hoofden van de Moon Heroes gebruiken tijdens het spel. Het hoofd van de Moon Knight biedt een schild als kracht, de schedel van de Moon Ninja geeft toegang tot bommen. Hieronder zie je de nieuwste trailer.

Getagged als
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties