Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PUBG update 25 heeft nieuwe SMG, canted sights en Vikendi bij nacht

Kantelt de shootouts.

De nieuwste update van PlayerUnknown's Battlegrounds voegt onder meer een nieuw wapen, canted sights en maanlicht in de map Vikendi toe. Dat heeft PUBG Corporation bekendgemaakt.

De nieuwste patch van PUBG voegt om te beginnen de Bizon (PP-19) SMG toe. De submachinegun verbruikt 9mm munitie en heeft een magazijn voor 53 kogels. De Bizon kun je verder alleen met sights en muzzle attachments uitbouwen, en is daarnaast alleen in Erangel en Vikendi te vinden.

Een andere opvallende nieuwe feature is de toevoeging van canted sights. Dat houdt in dat je twee sights op één wapen kunt zetten, zodat je bij korte- en langeafstandgevechten eenvoudiger van scope kunt wisselen.

Update 25 voegt verder nieuwe weersomstandigheden toe. Zo kun je voor het eerst in PUBG in het donker spelen. Het gaat echter wel alleen om Vikendi waarin het maanlicht en noorderlicht de map enigszins verlichten.

De nieuwe features zijn samen met de nodige tweaks en bug fixes momenteel op de testserver van de pc-versie speelbaar. Het is nog niet duidelijk wanneer update 25 uitrolt, maar dat is vermoedelijk binnen enkele weken.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties