Skip to main content

PUBG: New State aangekondigd voor Android en iOS

Maakt tijdsprong naar 2051.

De nieuwe mobiele PUBG-game heet PUBG: New State en komt in 2021 uit voor Android en iOS. Dat maakt ontwikkelaar PUBG Corporation bekend via een trailer.

PUBG: New State katapulteert je naar de nieuwe 8x8 map Troi. De game speelt zich af in het jaar 2051. Daardoor beschik je volgens de ontwikkelaar over nieuwe mechanics en gadgets die niet in PUBG zitten. Dat laatste zie je ook in de trailer, want die toont direct ontvouwbare schilden, drones die loot leveren, Tron-achtige motoren en futuristische auto's.

Bekijk op YouTube

Android-gebruikers kunnen zich alvast registreren voor PUBG: New State. iOS-gebruikers moeten nog even wachten, want volgens de App Store kunnen zij zich pas binnenkort registreren.

PUBG: New State is de eerste mobiele game die volledig door PUBG Corporation zelf wordt ontwikkeld en is een sequel op het immens populaire PUBG Mobile van ontwikkelaar Tencent. Die laatste doet het ook op financieel vlak erg goed als je weet dat PUBG Mobile momenteel een omzet draait van bijna 5 miljard dollar.

Read this next