Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PSP-Syphon Filter komt naar PS2

We waren de reeks bijna vergeten...

Het is lang geleden dat we nog eens een nieuwsbericht rond de PlayStation 2 mochten opstellen, maar nu is het eindelijk weer zover: er komt een nieuwe game naar de vorige console van Sony. Het is te zeggen...het gaat om Syphon Filter: Logan's Shadow, een titel die in 2007 al voor de PlayStation Portable verscheen en te maken kreeg met overwegend positieve kritieken.

John Garvin, creative director bij Bend Studios, liet het nieuws weten op het US PS Blog. De PS2-versie van Logan's Shadow zal enkele verbeteringen kennen tegenover het origineel. Zo zal dekking zoeken beter werken en zal de game er grafisch een stuk beter uitzien. Ook qua besturing gaat het spel anders aanvoelen dan op de PSP, simpelweg doordat de PS2-controller uitgerust is met een extra analoge stick.

Syphon Filter: Logan's Shadow verschijnt op 1 juni voor de PlayStation 2. Rond die tijd zal er ook een digital graphic novel verschijnen genaamd Syphon Filter: The Opposition Effect waarin de verhaallijnen uit Dark Mirror (nog een game binnen de reeks) en Logan's Shadow aan elkaar verbonden worden. Het werk zal 120 pagina's tellen, dus we kunnen spreken over aardig wat digitaal leesvoer mocht je daar zin in hebben.

Reacties