Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PSN heeft serverproblemen

Lag.

Het PlayStation Network heeft serverproblemen. Volgens berichten op sociale media heeft het netwerk te maken met ernstige vertragingen.

Het oproepen van de vriendenlijst, de toegang tot het accountbeheer en andere functies worden door de vertragingen beïnvloed. Sony heeft de problemen bevestigd en de netwerkservicestatus geüpdatet.

De vertragingen zorgen ook voor problemen met games. Sommige games worden niet opgestart en uitnodigingen worden niet verstuurd, omdat de console niet herkent dat de speler online is.

"Mogelijk heb je problemen met het starten van games, applicaties of functies online. Onze technici werken zo snel mogelijk aan een oplossing.We bedanken je voor je geduld", aldus Sony.

Sinds kort heeft Sony de PlayStation Plus prijzen verhoogd. Een jaarabonnement kost tegenwoordig €59,99. De gratis PlayStation Plus games in september zijn ook bekend.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties