Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PSN Cross-game chat

...is nog steeds geen werkelijkheid.

Zoals we allemaal weten, is Cross-game chat de meest frequent gevraagde toevoeging die PlayStation Network gebruikers willen. Sony weet dit en probeert de grote massa nog eens gerust te stellen door het onderwerp nog eens aan te halen. Helaas kunnen ze nog altijd niet concreet opbrengen.

Lex Scheuble, PSN Marketing Manager, wist het volgende te zeggen over Cross-game chat in een PlayStation Plus FAQ:

"We zijn continu bezig met te werken aan nieuwe diensten en mogelijkheden om jullie PlayStation ervaring te versterken; hoewel, Cross-game Chat was niet aangekondigd als onderdeel van de PlayStation Plus' mogelijkheden. We weten dat Cross-Game Chat een functionaliteit is waar onze fans zeer geïnteresseerd in zijn en we streven altijd naar het verbeteren van de ervaringen en diensten van het PlayStation Network."

Een redelijk lege speech, als je er over nadenkt. Wij weten wat we willen, zij weten wat we willen, maar het enige wat we krijgen in een vage verontschuldiging dat de aanvraag nog geen werkelijkheid is geworden. Misschien wordt het tijd om wat energie van minder noodzakelijke updates (de fotogalerij, het nieuwe uiterlijk van de PSN Store) te redistribueren naar Cross-game chat?

Bijna vier jaar in de levenscyclus van de PS3 en de meest gevraagde mogelijkheid moet nog altijd zijn weg vinden naar de console. Zal het ooit nog gebeuren?

Getagged als
Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties