Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PS5 Slim is niet veel kleiner dan de PS5

Niet veel afgevallen.

Content creator Dave2D heeft de PlayStation 5 vergeleken met de PlayStation 5 Slim en concludeerde onder andere dat het nieuwe model niet veel kleiner is dan de gewone versie.

Beide edities van de PlayStation Slim - zonder en met disc drive - wegen 700 tot 800 gram minder dan de gewone versies en bevatten twee halfmatte en twee halfglanzende panelen. Zo krijg je eenvoudiger toegang tot de interne componenten van het apparaat.

Volgens Dave2D kun je de disc drive erg gemakkelijk verwijderen zonder dat je daar gereedschap voor nodig hebt. Voor het verwijderen van de SSD heb je wel nog steeds een schroevendraaier nodig.

Eerder lekten de eerste beelden van de verplichte internetverbinding om de PlayStation 5 Slim te installeren en ontdekte je dat Sony het AI-technologiebedrijf iSize heeft overgenomen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties