Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PS5 beta system update introduceert Discord Voice Chat

En VRR bij 1440p.

Sony rolt vandaag een nieuwe PlayStation 5 bèta-update uit die ervoor zorgt dat je Discord kunt gebruiken op je console. Daarnaast komt er ook Variable Refresh Rate-ondersteuning voor schermen met een resolutie van 1440p.

Bèta-testers kunnen via het profiel van een vriend Share Screen starten of aanvragen, Game Captures manueel uploaden naar de PlayStation App en filters gebruiken om ook PlayStation VR2-titeis te vinden.

Bekijk op YouTube

Sony laat weten dat enkel bèta-gebruikers in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk een uitnodiging krijgen voor deze update. De finale versie van de update komt "in de komende maanden" uit.

Alle features van deze update worden uitgebreid uitgelegd op de PlayStation Blog. Op onze website vind je ook nog de gratis PlayStation Plus Essential games van februari.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties