Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PS3-versie FFXIII bevat extra's

Alles heeft te maken met Final Fantasy XIV.

Sinds kort ligt Final Fantasy XIII in de winkelrekken en onze redacteurs zwoegen momenteel keihard om het spel volledig te doorspelen zodat we jullie kunnen voorzien van een degelijk onderbouwde mening. Op ons finale oordeel zal het dus nog een paar daagjes wachten zijn, maar Square Enix geeft alvast aan dat mensen die de PS3-versie van de game in huis hebben gehaald onverwachts enkele extra's krijgen.

Volgens verschillende bronnen is Final Fantasy XIII voor de PlayStation 3 namelijk uitgerust met enkele exclusieve in-game items die in de toekomst gebruikt kunnen worden in Final Fantasy XIV, de aankomende MMORPG. En er is meer! In het doosje van de PS3-versie van Final Fantasy XIII blijkt een code te zitten waarmee je kans maakt om deel te nemen aan de beta van deeltje veertien. Het enige wat je moet doen is de bijgeleverde code ingeven op de website van FFXIV, waarna Square-Enix je verder op de hoogte zal houden.

En hoe zit het met de X360-versie van de game? Wel, die valt naast de prijzen gezien Final Fantasy XIV exclusief voor de console van Sony - en de PC - zal verschijnen. Alle alle informatie over beide titels kun je terecht op de gamepage van FFXIII en FFXIV.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy XIII

Video Game

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties