Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PS3 krijgt MP-beta Bad Company 2

X360 en PC volgen volgend jaar pas.

Sony, EA en DICE hebben de koppen bij elkaar gestoken en sloten op die manier een erg interessante deal. Binnenkort zullen PS3-bezitters exclusief toegang krijgen tot de beta van Battlefield: Bad Company 2. Het gaat hier om het multiplayergedeelte van het spel, maar gezien de game grotendeels daarom draait kunnen we zeker niet klagen.

In de beta zullen spelers aan de slag kunnen gaan met de map Arica Harbor, een map waarin maximaal 24 personen hun ding kunnen doen. Ook zal de allernieuwste versie van de gamemode Rush speelbaar zijn. Rob Dyer, de CEA PR bij Sony, had het volgende over de exclusieve deal te vertellen: "Dit is de perfecte kans voor fans van PlayStation om met een van de meest actievolle en afgewerkte schietspellen ooit aan de slag te gaan".

Voorlopig moeten we Dyer nog gelijk geven ook. Wij gingen als een eerder aan de slag met het spel en we hielden aan onze speelsessie een positieve indruk over. Om toegang te krijgen tot de beta zul je in de komende goed op het internet moeten rondneuzen. EA zal naar alle waarschijnlijkheid keys uitdelen via verschillende mediakanalan.

Er zal eveneens een multiplayer demo voor de Xbox 360 en PC verschijnen, maar beide platformen krijgen deze testversie waarschijnlijk pas volgend jaar te zien

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen