Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PS Move richting God of War reeks?

"Alleen als het goed aanvoelt!"

Vandaag kregen we voor het eerst officiële informatie te horen over de PlayStation Move, de motion controller die rond de herfst van dit jaar in de winkels zal verschijnen. Ook ontwikkelaars beginnen stilaan hun mening te geven over de nieuwe besturingsmanier voor de PS3, zo ook Todd Papy van Santa Monica Studios, de ontwikkelaar verantwoordelijk voor de God of War reeks.

Men stelde de man de vraag of we ooit een spel met Kratos in de hoofdrol zullen kunnen besturen met de PS Move. "Alleen als het goed aanvoelt," liet Papy duidelijk weten. "We moeten nog even afwachten hoe de nieuwe motion controller - en ook de aankomende 3D-support van de PS3 - in de toekomst zullen evolueren. Ik bedoel, voor God of War III hadden we ook SIXAXIS-functionaliteit kunnen toevoegen, maar we deden het niet."

Papy geeft met andere woorden aan dat er dan wel nieuwe technologie in het verschiet mag liggen, maar of ontwikkelaar daar ook daadwerkelijk gebruik van maken is hun beslissing. "Je moet vooral doen wat bij het spel dat je maakt past. Scheelt er wat, doe het dan niet! Forceer niets! Zo zien wij het."

God of War III zal binnen een kleine week beschikbaar zijn. Onze review van het spel volgt deze week nog.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties