Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Project Triangle Strategy aangekondigd

Demo op de eShop.

Square Enix heeft de tactische RPG Project Triangle Strategy tijdens de afgelopen Nintendo Direct aangekondigd. Vooralsnog gaat het om een werktitel.

Project Triangle Strategy heeft veel weg van Final Fantasy Tactics en Octopath Traveler. De gevechten zijn turn-based en vinden plaats op terreinen met hoogteverschillen. Volgens Square Enix wordt het aanvalsbereik van een personage bepaald aan de hand van diens locatie en wapen, waardoor je het terrein in je voordeel kunt gebruiken.

Daarnaast hebben genomen beslissingen invloed op het verhaal en op welke personages zich uiteindelijk bij je aansluiten. Meer informatie over de game wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

Project Triangle Strategy komt in 2022 exclusief op de Nintendo Switch uit. Een demo van de game is nu te vinden op de eShop.

Ben je gecharmeerd van het grafische stijltje van Project Triangle Strategy en Octopath Traveler? In Berts Octopath Traveler review lees je wat we van de game vinden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Project Octopath Traveler

PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties