Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Project Natal in volgende Guitar Hero?

RedOctane bekijkt camera technologie.

Kai Huang, de grote baas bij RedOctane, heeft aan de Seattle Times laten weten dat het volgende spel van de studio gebruik zou kunnen maken van de Project Natal technologie.

"Momenteel is het nog wat vroeg om specifieke aankondigingen te maken rond Guitar Hero 6 en andere toekomstige titels," vertelde hij tijdens het interview, "maar een van de dingen waarmee we aan het experimenteren zijn is de aankomende camera technologie. Dit alles laat het toe dat de console je bewegingen kan registreren, waardoor je ingame personage zo mogelijk dezelfde acties kan ondernemen. Misschien kunnen we de avatars zelfs meer op onze spelers doen lijken."

"Er zijn veel mogelijke toepassingen verbonden aan Project Natal en RedOctane heeft daar zeker interesse in," wist Huang te vertellen. De man ging verder door te vertellen dat er nog een heleboel andere muziekstijlen bestaan die nog steeds niet in een muziekspel aan bod zijn gekomen. "In Amerika is country music populair, terwijl wereldwijd klassieke muziek een interessante speler is. Latijnse muziek...is zijn nog zoveel dingen waaraan we nog niet begonnen zijn!"

Het meest recente spel van RedOctane was DJ Hero, een titel die best wel indruk op ons wist te maken.

Getagged als

Reacties