Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

'Project Giant Robot in eerste kwartaal 2015 uit'

Met grote robots spelen.

Project Giant Robot komt wellicht nog in het eerste kwartaal van 2015 uit. Zo staat het tenminste in het recente financiële rapport van Nintendo. Sinds de aankondiging van de game op de E3-persconferentie van 2014 was er geen nieuws meer over verschenen.

De ontwerper van Project Giant Robot is Shigeru Miyamoto. Eerder maakte hij de reeksen Mario, Donkey Kong en The Legend of Zelda.

In Project Giant Robot creëer je eerst een gigantische robot. Daarna functioneert de GamePad als cockpit waarin je de robot bestuurt en een tegenstander moet omverwerpen.

Over het eveneens in 2014 aangekondigde Project Guard is momenteel geen nieuws.

Onlangs werd wel bekendgemaakt dat Nintendo overweegt de volgende console regiovrij te maken. In de Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition review van Bert lees je over Nintendo's recente 3DS-game.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties