Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Project CARS krijgt elke maand wagens als gratis downloadbare uitbreiding

Lykan Hypersport om te beginnen.

De ontwikkelaars bij Slightly Mad Studios hebben beloofd dat er voor Project CARS elke maand een gratis downloadbare uitbreiding uitkomt, namelijk nieuwe wagens. Eerder al was de releasedatum voor Project CARS voor de derde maal uitgesteld, en deze beslissing dient als compensatie voor het wachten.

De eerste wagen is de Lykan Hypersport. Creatief directeur Andy Tudor meldt op de Project CARS-website: "De Lykan Hypersport is de eerste van een reeks gratis wagens die we elke maand weggeven om de fans voor hun geduld te bedanken. We hopen dat dit een geweldig voorproefje is van een van de manieren waarop Project CARS in de toekomst uitbreidt." Binnenkort is de auto ook te zien in de film Furious 7.

Oorspronkelijk zou Project CARS in november van 2014 uitkomen, maar werd daarna naar 20 maart uitgesteld. Vervolgens viel de releasedatum op 2 april. Nu komt de racegame midden mei voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Wii U uit. Over de Wii U-versie is nog niets bekend.

Hier vind je alle info over de Project CARS Limited Edition.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties