Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Project Cars 3 komt deze zomer uit

Focus ligt op tunen.

Slightly Mad Studios en Codemasters kondigen via een trailer aan dat Project Cars 3 deze zomer lanceert voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Project Cars 3 bevat enkele belangrijke nieuwigheden voor de reeks. Zo ligt de focus deze keer op het verzamelen en aanpassen van de auto's. Daar ben je even zoet mee, want de game bevat tweehonderd wagens. Daarnaast bevat de game ook 140 circuits en ondersteunt de pc-versie Virtual Reality.

In de trailer krijgen we alvast een voorsmaakje van de verschillende circuits, auto's en aanpassingopties die de game te bieden heeft. Via die opties kun je auto's voorzien van cosmetische upgrades en prestatieverhogende onderdelen. Ten slotte krijg je in de game ook de kans om je chauffeur aan te passen.

Naast Project Cars 3 kondigde Codemasters recent ook F1 2020 aan. Dezelfde ontwikkelaar was eerder verantwoordelijk voor de Dirt-reeks. Wat wij van de laatste game in die reeks vonden, lees je in onze Dirt Rally 2.0 review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties