Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Project CARS 2 aangekondigd met co-op ondersteuning

Eerste game wordt niet vergeten.

Ontwikkelaar Slightly Mad Studios kondigt Project CARS 2 aan voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een van de nieuwe features daarin is de mogelijkheid om met een andere speler co-op te racen.

Daarvoor zijn er verschillende nieuwe modi: Teammate Driver, Spotter, Driver Swap and Co-Pilot. Samen of alleen race je door 50 locaties die samen 200 banen aanbieden. Er staan 200 wagens gepland in 40 verschillende klassen.

Dit keer race je niet alleen over asfalt, maar ook over modder, grind en sneeuw. Je rijdt in act disciplines, waarbij Rallycross, Hillclimbs en Touge nieuw zijn.

Slightly Mad Studios financiert de game wederom via crowdfunding. De komende maanden blijft het team de eerste Project CARS (review) nog ondersteunen met updates. Een releasedatum voor Project CARS 2 is nog niet gegeven.

De minimale systeemvereisten van Project CARS 2 zijn als volgt:

  • Processor - 2.66 GHz Intel Core 2 Quad Q8400, 3.0 GHz AMD Phenom II X4 940
  • Videokaart - DirectX 11 videokaart zoals de nVidia GTX 260, of ATI Radeon HD 5770
  • RAM - 4GB RAM, 1GB VRAM
  • Besturingssysteem - Windows 64-bit
  • Network - Constante internetverbinding vereist
  • Software - Steam
Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties