Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Professor Willow is verdwenen bij de start van Pokémon Go Fest 2022

De zoektocht kan beginnen.

Het eerste evenement van Pokémon Go Fest 2022 is van start gegaan en heeft meteen voor de nodige veranderingen gezorgd. Zo is professor Willow momenteel spoorloos en kon je dit weekend op zoek gaan naar een nieuwe legendarische pokémon.

Professor Willow is momenteel nergens te bespeuren in de game. In plaats daarvan ontmoet je nu een vreemd personage genaamd Rhi. Die helpt je bij het onderzoeken van de nieuwe Ultra Beasts die overal opduiken. Vermoedelijk hebben die iets te maken met het verwijnen van de professor.

Bekijk op YouTube

Op de eerste dag van Go Fest 2022 kon je ook de mythische pokémon Shaymin vangen. Dat is een gras-pokémon uit generatie 4. Zoals steeds had je het afgelopen weekend ook een grotere kans om shiny pokémon te vinden.

Pokémon Go Fest 2022 gaat nog de hele zomer door. Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli gaat er ook een fysiek Pokémon Go Fest 2022-evenement door in Berlijn. Op zaterdag 27 augustus is er de grote finale. Tegen dan weten we hopelijk ook wat er met professor Willow is gebeurd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties