Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Professor Layton 7 en Fantasy Life 2 zijn smartphonegames

Komen deze zomer uit in Japan.

Uitgever Level-5 maakt bekend dat Professor Layton 7 en Fantasy Life 2 smartphonegames zijn.

Gamesite Siliconera heeft enkele screenshots van beide nieuwe games weten te bemachtigen. Zo is er een puzzel uit de nieuwe Professor Layton te zien waarin je gebruik maakt van kaarten om een raadsel op te lossen. Het is nog onduidelijk of Professor Layton 7 ook nog voor de Nintendo 3DS uitkomt. Dit was eerder wel aangekondigd.

In Fantasy Life 2: Two Moons And The Village of God waak je over het lot van 12 levens in een nieuw dorp. De game legt een grote nadruk op het bouwen van steden. Level-5 laat doorschemeren dat enkele personages uit de eerste Fantasy Life terugkeren voor het vervolg.

Zowel Fantasy Life 2 als Professor Layton 7 zijn vanaf deze zomer verkrijgbaar in Japan. Level-5 geeft niet aan of de twee games ook in Europa uitkomen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties