Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Productie Mass Effect 3 aan de gang

Een kleine vreugdekreet is te horen...

Mass Effect 2 kreeg wereldwijd te maken met zeer hoge scores - wij gaven het spel een negen op tien - en is tot nu toe een van de grootste toppers uit 2010. Ontwikkelaar BioWare heeft heel wat plannen om het spel in de toekomst te voorzien met verse DLC, maar we mogen niet vergeten dat er ooit ook een deeltje drie zal uitkomen. Vandaag laat de ontwikkelaar weten dat de productie van dat derde deel volop aan de gang is.

Christina Norman, werkzaam bij BioWare, liet via Twitter weten dat ze "van start is gegaan met het ontwikkelen van 'Project Wombat' voor Mass Effect 3". Wat ze hiermee wilt zeggen kan ze niet kwijt, maar we weten wel dat het nieuwe systeem rond ammunitie in Mass Effect 2 de naam "Project Sasquatch" met zich meekreeg tijdens de ontwikkeling. Waarschijnlijk gaat het hier dus om een nieuw gameplaysysteem voor Mass Effect 3.

Wat het ook moge zijn, we zijn erg blij dat BioWare werkt aan Mass Effect 3. Er zullen waarschijnlijk nog heel wat mensen druk bezig zijn met het spelen van deel twee, maar wij kijken alvast uit naar een nieuw avontuur in de ruimte. Laat maar komen!

Reacties