Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Problemen met PS3-versie Bayonetta

X360-versie blijkt grafisch superieur.

Volgens de jongens en meisjes bij 1up zou Bayonetta er op de PlayStation 3 een stuk minder mooi uitzien dan op de Xbox 360. Tot die conclusie zijn ze gekomen nadat ze het spel in Tokyo zagen draaien op de console van Sony.

"De X360-versie die eveneens te zien was zag er mooi en scherp uit, terwijl Bayonetta op de console van de concurrentie erg wazig was. De framerate zat eveneens niet helemaal lekker. Zo was het tijdens een bepaald gedeelte in het spel, meer bepaald het moment waarop de mooie heks moet rondspringen op vallende onderdelen van een gebroken klokkentoren, zelfs moeilijk om te zien wat er gaande was door de grafische problemen waarmee de PS3-versie te kampen heeft," aldus 1up.

Ontwikkelaar Platinum Games verkondigde echter al sinds het begin van de ontwikkeling van Bayonetta dat er geen verschil zou zijn tussen beide versies, zowel qua gameplay als qua uiterlijk vertoon. Gelukkig heeft de studio nog wat tijd om de plooien glad te strijken voordat het spel daadwerkelijk goud zal gaan.

Wij waren alvast onder de indruk van Bayonetta op de voorbije GamesCom, al gingen ook wij op de beurs aan de slag met de X360-versie.

Getagged als

Reacties