Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pro Evolution Soccer 2017 officieel aangekondigd

In volle voorbereiding op een nieuw seizoen.

Konami heeft vandaag Pro Evolution Soccer 2017 aangekondigd. De game komt in de herfst uit voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Net zoals zijn voorganger wordt PES 2017 ook met de FOX-engine ontwikkeld. De focus ligt dit jaar op de aannames onder de naam 'Control Reality.' 'Real Touch' zorgt ervoor dat iedere speler zijn eigen manier heeft om een bal aan te nemen, te behandelen en door te spelen.

Daarnaast worden de keeper en het pass-systeem onder handen genomen. De graphics krijgen ook een update. Verder kun je nog meer aan de tactiek sleutelen om meer controle te krijgen over je team.

De manier van corners nemen en verdedigen zijn nu ook volledig te beheren. Kiezen tussen man op man verdedigen of in zone is mogelijk. Aanvallend krijg je de mogelijkheid om looplijnen uit te tekenen. Konami laat verder weten dat er meer informatie wordt vrijgegeven tijdens de aankomende E3 beurs.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

PES 2017

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.
Reacties