Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pro Evolution Soccer 2015: 1080p op PlayStation 4

'Slechts' 720p op Xbox One.

Pro Evolution Soccer 2015 heeft op de PlayStation 4 een 1080p-resolutie. Op de Xbox One is dat 720p. Beide versies draaien op 60 frames per seconde.

Op de Japanse website van Konami is een tabel gepost met daarop de verschillen tussen de platformen. Hoewel de tabel nu verwijderd is, heeft gamewebsite CVG de afbeelding opgeslagen.

Pro Evolution Soccer-productmanager Adam Bhatti meldt echter dat er nog gesproken wordt met Microsoft. Het is dus nog onzeker of de 720p-resolutie voor de Xbox One definitief vastligt.

Eerder al raakten enkele elementen van de gameplay bekend. De focus ligt op het maken van goals, het passen en het ontsnappen wanneer je oog in oog staat met een tegenstander. De game bevat overigens 1000 voetbalspelers die je kunt kopen met in-game valuta of tegen betaling. Elke week doet Konami een update om de line-ups van teams realistisch te houden.

De nieuwe voetbalgame maakt gebruik van de Fox Engine van Konami en de serie komt voor het eerst naar de PlayStation 4 en Xbox One. De Pro Evolution Soccer 2015 releasedatum is 13 november.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties