Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Princess Peach: Showtime! releasedatum bekendgemaakt

Schittert op de bühne.

Tijdens de afgelopen Nintendo Direct zijn er nieuwe details bekendgemaakt over Princess Peach: Showtime!. De platformgame met de gelijknamige prinses in de hoofdrol is vanaf 22 maart 2024 beschikbaar voor de Switch.

Princess Peach krijgt de opdracht om het Sparkle Theatre te redden van een kwaadaardige heks. Elk level is geïnspireerd door een bepaald theatergenre.

Per level krijgt Peach ook bepaalde speciale vaardigheden. Denk daarbij aan de mogelijkheid om als piraat met een zwaard te vechten of om als detective sporen te volgen.

Mogelijk wordt Princess Peach: Showtime! een van de laatste belangrijke releases voor de Switch. Het lijkt immers steeds aannemelijker dat de Switch 2 in 2024 uitkomt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties