Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Princess Peach bevestigd voor Super Smash Bros. Wii U/3DS

Hier vind je alle tot dusver bekende vechters.

Princess Peach is wederom van de partij in Super Smash Bros. Regisseur Masahiro Sakurai plaatst een afbeelding van de roze prinses online, die daarmee bevestigd is voor Super Smash Bros. Wii U en Nintendo 3DS.

In totaal zijn er nu vijftien speelbare personages bekendgemaakt, waarvan de meeste al eens hun opwachting maakten in de vorige games. Mario, Luigi, Link, Samus, Kirby, Fox, Pikachu, Bowser, Donkey Kong, Pit en Olimar keren terug. Animal Crossing's 'Villager,' de Wii Fit Trainer en Mega Man zijn nieuw.

Super Smash Bros. voor Wii U en Nintendo 3DS wordt mede mogelijk gemaakt door Namco Bandai - de eerste keer dat een externe ontwikkelaar een Smash Bros.-game onder handen neemt. Beide versies bevatten dezelfde personages, maar sommige levels zijn per apparaat uniek. Op de Wii U zijn enkele strijdtonelen gebaseerd op Wii U-exclusieve games. Hetzelfde geldt voor bepaalde exclusieve Nintendo 3DS-levels.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties