Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Prince of Persia: The Sands of Time remake uitgesteld

De zandloper is nog niet leeg.

Ubisoft stelt de release van de Prince of Persia: The Sands of Time remake met twee maanden uit. Die release stond oorspronkelijk gepland voor 21 januari 2021, maar wordt uitgesteld naar 18 maart.

De aankondiging was eerder vandaag al te lezen op de Tsjechisch Twitter-account van Ubisoft, maar werd snel terug verwijderd. Intussen heeft echter ook de Britse Twitter-account van de uitgever het nieuws bevestigd. Als reden voor het uitstel verwijst Ubisoft naar 'het bijzondere jaar 2020'. Vermoedelijk heeft corona dus ook hier voor vertragingen gezorgd.

De remake van Prince of Persia: The Sands of Time is volledig opnieuw opgebouwd in de Anvil engine, die ook voor de Assassin's Creed-games wordt gebruikt. Naast betere graphics krijgt de game ook verbeterde controls en cameraperspectieven. De Prince of Persia: The Sands of Time remake komt uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties