Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Prince of Persia: The Sands of Time remake nogmaals uitgesteld

De zandloper wordt nog eens omgedraaid.

Ubisoft maakt bekend dat de release van de Prince of Persia: The Sands of Time remake nogmaals wordt uitgesteld. Eerder was die release door corona al uitgesteld van januari naar maart. Deze keer wordt de game echter voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Volgens de uitgever is de extra ontwikkelingstijd nodig 'om alle feedback die spelers de afgelopen maanden gaven mee in rekening te nemen'. Fans uitten immers hun teleurstelling over de gedateerde graphics in de eerste trailer. Ubisoft belooft nu een remake 'die zowel fris als vertrouwd aanvoelt'.

De Prince of Persia: The Sands of Time remake komt uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. De game wordt volledig opnieuw opgebouwd in de Anvil engine, die ook voor de Assassin's Creed-games wordt gebruikt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties