Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Primal Carnage: Extinction heeft releasedatum op PlayStation 4

De strijd tussen dinosaurussen en mensen barst oktober los.

Primal Carnage: Extinction komt 20 oktober 2015 op de PlayStation 4 uit.

In de first- en third-person shooter strijden mensen en dinosaurussen tegen elkaar. Je kunt als beide soorten met elk hun eigen vaardigheden spelen. Als mens gebruik je wapens zoals dubbele revolvers, machinegeweren en vlammenwerpers. Dinosaurussen hebben hun klauwen, kaken of dodelijk gif ter beschikking om de tegenpartij mee uit te schakelen.

De game kent vier verschillende modi: Team Deathmatch, Get to the Chopper, Survival en Free Roam. De menselijke klassen zijn de Wetenschapper, de Commando, de Navigator, de Jager en de Pyromaan. De dino's waaruit je kunt kiezen zijn de Dilophosaurus, Novaraptor, Pteranodon, Carnotaurus of Tyrannosaurus Rex.

Primal Carnage: Extinction begon zijn ontwikkeling onder de naam Primal Carnage: Genesis. De game was als launch-titel voor de PlayStation 4 gepland, maar liep door onderbezetting van de studio vertraging op. Primal Carnage veranderde van singleplayer naar een multiplayer shooter en kreeg de huidige titel. De pc-versie van Primal Carnage: Extinction is sinds april 2015 uit.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties